fbpx

Wat zijn Boorzuur capsules en waar gebruik je het voor

2 comments

 1. Pingback: YONI - MEL - Mijn Eigen Lijn

 2. Verginia

  Ik had deze link nog van Mel gekregen, maar nu pas echt gelezen. Wat een geweldige informatie! Heel veel wist ik eigenlijk niet. Wat een eye opener. Dankjewel voor je inzicht en expertise. Heel veel vrouwen moeten dit weten, er is nog zoveel taboe en onwetendheid (ik behoor ook tot die groep als ik eerlijk ben).

  Ik had de yoni jewels al besteld en gebruikt. Wat een TOP product!!
  Ik zocht het al een tijdje maar kon het nergens hier in Nederland vinden, alleen in America. Ik ben heel blij dat ze hier verkrijgbaar zijn.

  Eind oktober had ik ze hier besteld, gelijk gebruikt en ja hoor… de volgende dag had ik geen last meer van jeuk. Het voelde wel nattig maar dat is normaal. De nare geur is ook echt verdwenenen, echt ongelofelijk. Voor mij niets anders meer. Mel, je producten zijn echt allemaal TOP!! En vooral je YONI PRODUCTEN 😍

  Dankjewel voor je goede service! Voor je geduld en uitleg krijg je ook een dikke 10!!
  De volgende bestelling is al onderweg.

  Groetjes,
  Ver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welcome to MEL - Mijn Eigen Lijn!

May I have your name, please?

Geverifieerd door MonsterInsights