fbpx

Lisa’s Lovely💕hair butter 🌸 (Kinder haarlijn) 💕🎀🐯🦋🐝🌹🐻

Lisa’s Lovely💕hair butter 🌸 (Kinder haarlijn) 💕🎀🐯🦋🐝🌹🐻

5.00 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 customer reviews)

 29,99

Vrees niet meer, Lisa’s Lovely💕hair butter 🌸 is here…

Deze prachtige en rijke butter is ​​essentieel voor het verzachten, voeden en uitgroeien van gezond haar. Volwassenen die op zoek zijn naar een zachter geurend alternatief voor een hair butter is dit ook een uitkomst!

Geweldig voor kinderen en volwassenen die van een zacht geurende moisturizer houden.

Ultra hydraterende hair butter voor dagelijks gebruik, droge kinks en krullen, herstelt droog haar en geeft levenloze krullen weer een volle glans.

Super hydraterende butter voor dagelijks onderhoud, hydrateert als geen ander. Uitstekend als dagelijkse moisturizer evt na Deliliah’s 5 in 1 hair detangler🦋 en / of Roaslina’s haargroei olie🌹 Bestrijd droog haar en geeft levenloze krullen weer nieuw leven. Creëert een gezonde glans om droge krullen onmiddellijk weer zachter te maken.

Uitstekend als dagelijkse moisturizer en voor alle haartypen geschikt.

Deze hair butter is voor alle leeftijden geschikt (ook voor babies)

Inhoud keuze uit: 80 gr of 100 gr

Hoofdingrediënten: o.a. Butyrospermum Parkii (Shea fruit) butter, Mangifera Indica Seed ButterPersea gratissima Butter, Theobroma Cacao, Biologische Cocos nucifera, Argania spinosa oil, Persea Gratissima Oil, Vitis vinifera seed oil, Ricinus Communis seed oilPrunus Amygdalus Dulcis Oil, Kruidenwater, glycerine, Vitamine E, B5, Rosa Damascena

Pre order:

Op 1 oktober t/m 31 (2023) is dit product weer beschikbaar en te bestellen. Als je zeker wilt zijn dat je dit product tussen 1 en 3 oktober 2023 in huis hebt raad ik je aan om vooraf te bestellen.

 

 

Verdien tot 60 MELlies.

Compare
SKU: N/B Categorieën: ,

Share this product

Gebruiksaanwijzing:

Breng een beetje butter ter grootte van een knikker (of de gewenste hoeveelheid) aan in je handpalm en wrijf dit tot de butter is gesmolten. Gebruik de butter om je haar te voeden, verzorgen, twisten, vlechten of te sealen, ook na het wassen, en tussen de wasbeurten door voor een refresher met een beetje Deliliah’s hair 5 in 1 detangler🦋 leave-in spray van mijn Kids Haar Lijn voor een optimaal resultaat. Beste resultaat op nat haar aanbrengen. 

Als het product vanwege de delicate aard, of gedurende een langere periode in zeer koud of zeer warm weer wordt achtergelaten, kan het smelten en beschadigd raken waardoor de kwaliteit achteruit gaat. 

Bewaar op een donkere koele, droge plaats. Bewaar niet bij temperaturen boven 23 graden. 

Extra informatie

Inhoud

,

3 beoordelingen voor Lisa’s Lovely💕hair butter 🌸 (Kinder haarlijn) 💕🎀🐯🦋🐝🌹🐻

  1. Faith

    Ik heb de Lisa’s hair butter van MEL gebruikt voor mijn zoons haar, wauw 🤩 zijn haar is zo zacht en gehydrateerd geworden, ik schrok toen ik de twists losmaakte 👀😍 het was zo gedefinieerd. Ik kan niet wachten om de andere producten van de kinderlijn ook te gebruiken. Ik ben helemaal verliefd op jouw producten, ik gebruikte het zelf al en ben zo blij dat je nu een kinderlijn hebt. Een dikke 10 voor jou!!

  2. MR van minde (geverifieerde eigenaar)

    Lang gezocht naar een product dat het haar van mijn meisje mooi in model blijft.

    Door deze hair butter blijft het niet alleen mooi in model maar het voelt zijde zacht, niet vettig en een mooie glans en niet te vergeten de heerlijke geur😇

    Ook weer blij mee, topper Mel!

  3. V. Remak

    Ben een grote fan van dit product! Gebruik dit voor mn zoontje en dochter! Na de detangler te hebben gebruikt, zet ik de hairbutter en meer heb ik niet nodig. Zijn haar krult prachtig en zit goed in model! Echt ontzettend tevreden!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welcome to MEL - Mijn Eigen Lijn!

May I have your name, please?

Verified by MonsterInsights